Az Effective Group Informatika Zrt. a 2011-es évben kezdte meg tevékenységét a hazai informatikai piacon, elsőként egyedi szoftverfejlesztés és ehhez kapcsolódó támogatási szolgáltatásokkal. 2016-ra társaságunk dolgozóinak létszáma meghaladta a 60 főt, szolgáltatásaink köre pedig tanácsadói, projektvezetési – minőségbiztosítási, audit, helpdesk, rendszerintegrációs, üzemeltetői és támogatási szolgáltatásokkal egészült ki az információtechnológia számos szakterületén.

Tovább

Egyedi szoftverfejlesztések

Társaságunk több éves tapasztalattal rendelkezik egyedi szoftverek, alkalmazások és rendszerek fejlesztésében és implementálásában. Szakembereink – a felmerült igények függvényében – megrendelőink rendelkezésére állnak a következő területeken

Tovább

Rendszerüzemeltetés, outsourcing

A költséghatékony és biztonságos működés érdekében egyre több cég dönt egyes üzemeltetési feladatok, illetve komplett IT szolgáltatások kiszervezése mellett.

Tovább

Rendszerintegráció

Rendszerintegrációs szolgáltatások alatt a klasszikus rendszerintegrációs feladatok ellátásán túl – napjaink IT-val szemben támasztott üzleti stratégiai elvárásainak megfelelően.

Tovább

Adattárolás, mentés és archiválás

SAN hálózatok tervezése, hangolása, implementálása, Storage és szalagkönyvtár konfigurációk tervezése, implementálása

Tovább

IT Infrastruktúra felügyelet

A proaktív üzemeltetés és üzemeltetés-támogatás egyik alapvető előfeltétele az üzemeltetett infrastruktúra-elemek releváns működési paramétereinek felügyelete a mindennapi üzemeltetési tapasztalatok felhasználásával

Tovább

IT szolgáltatás-menedzsment

Professzionális IT menedzsment szolgáltatásaink és megoldásaink csúcsát az IT szolgáltatás-menedzsment jelenti.

Tovább

IT tanácsadás

Szakmai tevékenységünk ellátása során ügyfeleink rendszerint igénylik a termék és környezetfüggő, testre szabott oktatásokat, melyek mellett hivatalos, gyártói tantermi oktatások lebonyolításában is részt veszünk.

Tovább

Turisztikai fejlesztések

Az egyedi szoftver fejlesztések egy speciális területe a társaságunk által létrehozott Turisztikai Attrakciós Keretrendszer. Ezen keretrendszer alkalmas múzeuminformatikai fejlesztések gyors és hatékony kialakítására megbízóink részére.

Tovább

Oktatás

Kompetenciaterületeinkhez kapcsolódó, egyedi tematikájú oktatások az ügyféligények szerint, gyártói oktatások

Tovább

Turisztikai látványprojektek

Szolgáltatásaink minőségét kiváló szakembergárdánk biztosítja. Szakértő munkatársaink több éves élő, szakmai tapasztalattal rendelkeznek, melyet különböző vállalati szektorokban szereztek meg, ennek köszönhetően ügyfeleink igényeit pontosan és hatékonyan képesek az „informatika nyelvére” fordítani. Projektjeink és folyamatos szolgáltatási tevékenységeink során is állandó kapcsolatot tartunk megbízóinkkal.

Tovább

Digitalizált, okosaukciós megoldás fejlesztése

Projekt azonosító száma: 2019-1.1.1-PIACI-KFI-2019-00333 A Projekt tartalmának bemutatása: Az egész világon, a kereskedelem és a beszerzés több szegmensében is igen elterjedt eljárás az aukció, mely többnyire személyesen, online rendszeren (interneten), esetleg telefonon, de fontos, hogy valós időben zajlik...

Tovább

Működő többelőfizetős felhőszolgáltatás létrehozása

A fejlesztés tárgya, célja: A projekt célja, az EFFECTIVE GROUP Informatika Zártkörűen Működő Részvénytársaság részére támogatás biztosítása azon negatív gazdasági hatások ellensúlyozására, amelyek az Egyesült Királyságnak az Európai Unióból történt kilépése nyomán szenvedett el....

Tovább
Cím
1124 Budapest, Apor Vilmos tér 11. Hegyvidék Bevásárlóközpont 1. emelet
Telefon
+36 1 202 2571
E-mail
info@effectivegroup.hu
Web
http://www.effectivegroup.hu